POM

 

POM Presenteert: POM Kids 2-4

Zit jouw peuter niet lekker in zijn vel? Heeft hij/zij behoefte aan contacten met gelijkgestemden? Aan uitdagend materiaal? Om weer tot groei te kunnen komen? Dan is de POM groep wat voor jouw peuter!

POM Kids 2–4 is er voor kinderen van 2 tot 4 met een (vermoedelijke-) ontwikkelingsvoorsprong. Op de vrijdagochtenden biedt POM Kids 2–4 in een kleine groep begeleiding, uitdaging en mooie leerzame momenten met ontwikkelingsgelijken. Samen spelen, ontdekken en groeien. Er zullen diverse uitdagende materialen, spelletjes en activiteiten aangeboden worden welke aansluiten bij de interesses en ontwikkeling van de kinderen. Er wordt gewerkt aan de verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals de sociale-, emotionele - en cognitieve ontwikkeling. Wij zijn bezig met mindset, matchen & stretchen, succeservaringen opdoen en gezien worden! Talenten zien en gebruiken als kracht.

Leuk! Wanneer mogen we komen?

Elke vrijdagochtend met uitzondering van feestdagen. De groep gaat wel door in de schoolvakanties van de regio zuid, dus ook in de herfstvakantie en de kerstvakantie.

Wat is het tarief?

De kosten zijn € 36,- per ochtend, inclusief een kennismakingsgesprek en eindgesprek.

De kosten om mee te mogen doen kunnen in sommige gevallen betaald worden vanuit de Zorg in Natura (Jeugdwet) of vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). POM is gecontracteerd zorgverlener voor de regio Eindhoven, Helmond – Peelgemeenten en Dommelvallei+.

U kunt ook bij uw zorgverzekeraar navragen wat de mogelijkheden zijn en vraag er ook zeker naar tijdens het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden tot vergoeding. Waar is het? POM Kids 2-4 zal plaatsvinden in 't Geldrops Kwartier, aan de Rederijkerstraat in Geldrop.

POM Kids 2-4
't Geldrops Kwartier
Rederijkerstraat 6
5663 EB Geldrop

POM Kids 2-4

Aanmelden

Kan eenvoudig. Scroll naar beneden om aan te melden of stuur een e-mail naar lisette@groeienmetpom.nl

Een impressie

Even sfeer proeven
impressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressieimpressie

Aanmelden of meer informatie?

kan eenvoudig!

Meer informatie? Graag aanmelden? Maak gebruik van het formulier hieronder of stuur een e-mail naar lisette@groeienmetpom.nl.

Als u onderstaand formulier gebruikt om aan te melden dan vragen wij uw adres gegevens. Wij gebruiken uw adres gegevens zodat wij deze in de factuur kunnen verwerken wanneer een betaling voor aanmelding vereist is.

Maak uw keuze. Ik wil graag:

Onderstaand formulier betreft het aanmelden voor POM Kids 2-4

Door op de onderstaande knop "Verstuur mijn bericht" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacyverklaring. De gegevens die wij verzamelen via dit formulier worden alleen gebruikt om contact met u op te kunnen nemen. Mocht dit contact niet tot verdere dienstverlening leiden dan worden uw gegevens weer verwijderd.

Versturen...

gelukt! 🎉

Helaas

er ging iets mis 😢

Controleer het bericht en probeer het nog eens alstublieft.

Lisette van der Steen
Lisette Koerts - van der SteenPedagoog

POM

Sterksel, Heeze-Leende (Noord-Brabant)
E-mail: lisette@groeienmetpom.nl
KvK: 69857180
SKJ: 100027107
AGB code vestiging: 94063750
AGB code zorgverlener: 94103899

Locatie Geldrop

't Geldrops Kwartier
Rederijkerstraat 6
5663 EB Geldrop

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Tarieven
Contact

POM op social media


Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op LinkedIn